dimecres, 4 d’octubre del 2017

TURNING POINT


El Turning point es una eina molt útil i innovadora, ja que permet la confecció de preguntes les quals han de ser contestades a distància pels alumnes amb uns comandaments anomenats clickers. Totes les respostes quedaran enregistrades en la pantalla de classe visible per a tot l’alumnat i es formaran uns gràfics automàtics en funció de les respostes dels nens i nenes per tal que tots puguin conèixer de manera visual quina és la resposta correcta.





Resultado de imagen de turning point imatges




Personalment penso que aquest programa ofereix moltes aplicacions didàctiques i metodològiques tant als mestres de primària com per als alumnes:
- Crear debats
- Votacions
- Avaluació dels conceptes donats a classe tant de forma individual com col·lectiva
- Veure diferents opinions i punts de vista




Resultado de imagen de turning point imatges


Pel que fa al professorat, aquest programa pot resultar de gran ajuda per conèixer el percentatge d’alumnes que ha comprès o no el temari que va relacionat amb les preguntes fetes en aquest programa. D’aquesta manera el docent pot ser coneixedor si la forma de treballar el temari ha funcionat o no de manera automàtica gràcies a la confecció dels diagrames i pot incorporar innovacions en la manera d’explicar els coneixements de les pròximes lliçons. 


Una altre avantatge que disposa és que serà anònim i per tant es deixarà de banda les desigualtats dins de l’aula entre tots els alumnes.


Tenint en compte a l’alumnat, aquest estarà més motivat a l’hora de contestar les preguntes, ja que penso que canvia molt passar les mateixes preguntes per escrit que per aquest programa, el qual és més didàctic i segurament captarà l’atenció de l’alumnat en més intensitat.


Finalment m’agradaria dir que penso que el Turning Point disposa de moltes aplicacions tant per als professors com per als alumnes però a la vegada la inversió necessària per disposar d’aquests petits dispositius en un centre pot ser molt elevada tenint el compte el gran nombre d’alumnat que hi ha a les aules. 

Adjunto un pàgina on hi ha el tutorial de tots els videos de turning point:

https://www.turningtechnologies.com/support/turningpoint-5-eol/tutorials

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada